HIGH QUALITY, HARD TO GET AND CUSTOM ELECTROLYTIC CAPACITORS FOR POWER SUPPLIES, DISPLAYS, TVs, MOTHERBOARDS AND MORE!

Responsive width

In here you will find the rules and other important threads. Report problems and glitches here.

Responsive width

Postby Behemot » December 11th, 2015, 4:41 am

I've just did some minor changes of the style part of the template. Now it should response to actual resolution with minimum width of 1280 px. If you'll see any glitches let me know.

And if anybody has high-res display, say 2k and higher, let me know how it looks there - whether I should implement upper limit on the width or some other measures…
User avatar
Behemot
Administrator
 
Posts: 287
Joined: November 28th, 2014, 8:57 am
Location: CZ

Re: Responsive width

Postby LongRunner » March 12th, 2016, 7:08 pm

I'd limit it to 1600 or so, observing how it looks on my current monitor (Dell U2713HM - 2560×1440, 27″/68.6cm diagonal, 0.23mm pixel pitch). Then again, there are already some finer-pitch monitors out there, so…
Authoritarianism is for wimps.

My PC: Core i3 4130 on GA-H87M-D3H with GT640 OC 2GiB and 2 * 8GiB Kingston HyperX 1600MHz, 2 * WD3003FZEX-00Z4SA0, Pioneer BDR-209DBKS, Seasonic G-360, Silverstone PS08.
LongRunner
Moderator
 
Posts: 775
Joined: May 17th, 2013, 5:48 pm
Location: Albany, Western Australia

Re: Responsive width

Postby Behemot » March 12th, 2016, 11:54 pm

Yeah those 3160whatever things, that's it, than you still end with narrow line in the middle of the screen and lot of blank space around it…on the other hand make it too wide and you have single line of text :D
User avatar
Behemot
Administrator
 
Posts: 287
Joined: November 28th, 2014, 8:57 am
Location: CZ


Return to Rules and Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron